Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya Lagu MP3 dan Video Download

Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya

Gambar Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya

Listen: 8.4K

Date: 28 Dec 2020

Duration: 5:40

Likes: 1K

Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya Video :

Description:

Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya, Lewat tembang iki
Tak ungkapne
Kabeh opo sing tak rasakke
Tresnoku yo mung kowe
Ora ono liyane
Ning atiku yo mung ono kowe

Semangat uripku mergo kowe
Bahagia atiku mung karo kowe
Gede pangerepanku
Nyanding karo sliramu
Mugo iki ora mung impenku

Reff:
Jogonen atimu
Yo mung kanggo aku
Nganti suk nyawaku
Pisah ro rogoku

Tresnaku sing gede
Ojo mbok sepelekke
Tetepo neng kene
Bebarengan tresno selawase

Semangat urepku mergo kowe
Bahagia atiku mung karo kowe
Gede pangerepanku
Nyanding karo sliramu
Mugo iki ora mung impenku

Reff:
Jogonen atimu
Yo mung kanggo aku
Nganti suk nyowoku
Pisah ro rogoku

Tresnaku sing gede
Ojo mbok sepelekne
Tetepo neng kene
Bebarengan tresno selawase

Tresnoku
Mung kanggo sliramu
Tak jogo ati iki
Mung kanggo sliramu

Percoyo o
Ra ono wong liyo
Aku lan kowe
Tresno selawase

Reff:
Aaa jogonen atimu
Yo mung kanggo aku
Nganti suk nyowoku
Pisah ro rogoku

Tresnoku sing gede
Ojo mbok sepelekke
Tetepo neng kene
Bebarengan tresno selawase
Aku lan kowe tresno selawase..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya Mp3 Gratis, download mp3 Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya, download musik Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya, download Video Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya, Tresno Selawase Alindra Musik Feat Putri Kristya mp4
Download Lagu