Saka Praja Maju Terus Lagu MP3 dan Video Download

Saka Praja Maju Terus

Gambar Saka Praja Maju Terus

Listen: 16.2K

Date: 13 Feb 2021

Duration: 5:03

Likes: 684

Saka Praja Maju Terus Video :

Description:

Saka Praja Maju Terus, Tak kuat kuatke
Nandang kahanan koyo mangkene
Susah seneng tak tanggunge dewe

Dalan sing tak lewati
Saiki wis kroso sepi
Ora ono kowe sing ngancani

Lungamu ninggal tatu
Nembus jroning atiku
Nanging kepiye maneh
Ati kudu semeleh

Reff:
Aku seh betah berjuang
Kuat ngadepi pacoban
Uripku ngetutke arus
Akeh sitik susah seneng
Kudu maju terus

Tak kuat kuatke
Nandang kahanan koyo ngene
Susah seneng tak tanggunge dewe

Dalan sing tak lewati
Saiki wis kroso sepi
Ora ono kowe sing ngancani

Lungamu ninggal tatu
Nembus jroning atiku
Nanging kepiye maneh
Ati kudu semeleh

Reff:
Aku seh betah berjuang
Kuat ngadepi pacoban
Uripku ngetutke arus
Akeh sitik susah seneng
Kudu maju terus

Aku seh betah berjuang
Kuat ngadepi pacoban
Uripku ngetutke arus
Akeh sitik susah seneng
Kudu maju terus..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Saka Praja Maju Terus Mp3 Gratis, download mp3 Saka Praja Maju Terus, download musik Saka Praja Maju Terus, download Video Saka Praja Maju Terus, Saka Praja Maju Terus mp4
Download Lagu