Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna Lagu MP3 dan Video Download

Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna

Gambar Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna

Listen: 20.8K

Date: 13 Mar 2021

Duration: 4:52

Likes: 1.1K

Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna Video :

Description:

Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna, Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna Mp3 Gratis, download mp3 Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna, download musik Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna, download Video Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna, Menungso Ora Toto Sasya Arkhisna mp4
Download Lagu