Praci Dadi Saksi Fredy Yahya Lagu MP3 dan Video Download

Praci Dadi Saksi Fredy Yahya

Gambar Praci Dadi Saksi Fredy Yahya

Listen: 3.1K

Date: 17 Jan 2021

Duration: 6:09

Likes: 309

Praci Dadi Saksi Fredy Yahya Video :

Description:

Praci Dadi Saksi Fredy Yahya, Sayang seng tak jaluk mung tulus atimu
Sayang aku iki mung tresno sliramu
Nanging neng ngopo kowe malah
Ninggalne aku
Neng kutho praci dadi saksi bisu

Udan ning wayah wengi gowonen mili
Loro ati sing wes mbok blenjani
Mbiyen bebarengan janji urip bebrayan
Nanging nyatane kuwi mung impian

Reff:
Gusti paringono aku
Kuat ati seng wes tau tatu
Senandyan loro seng tak rasakke
Aku sadar wong ra duwe

Gusti opo salahku iki
Kuatno aku seng wes dilarani
Senadyan loro aku ikhlas legowo

Udan ning wayah wengi gowonen mili
Loro ati sing wes mbok blenjani
Mbiyen bebarengan janji urip bebrayan
Nanging nyatane kuwi mung impian

Reff:
Gusti paringono aku
Kuat ati seng wes tau tatu
Senandyan loro seng tak rasakke
Aku sadar wong ra duwe

Gusti opo salahku iki
Kuatno aku seng wes dilarani
Senadyan loro aku ikhlas legowo

Gusti paringono aku
Kuat ati seng wes tau tatu
Senandyan loro seng tak rasakke
Aku sadar wong ra duwe

Gusti opo salahku iki
Kuatno aku seng wes dilarani
Senadyan loro aku ikhlas legowo
Senadyan loro aku ikhlas legowo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Praci Dadi Saksi Fredy Yahya Mp3 Gratis, download mp3 Praci Dadi Saksi Fredy Yahya, download musik Praci Dadi Saksi Fredy Yahya, download Video Praci Dadi Saksi Fredy Yahya, Praci Dadi Saksi Fredy Yahya mp4
Download Lagu