Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy Lagu MP3 dan Video Download

Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy

Gambar Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy

Listen: 144

Date: 22 Oct 2020

Duration: 6:10

Likes: 22

Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy Video :

Description:

Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy, Ku kelingan ngguyu lan esemmu
Ati kangen suwi ra ketemu
Kowe lungo adoh
Lungo golek kerjo
Mugo lancar sabendino aku dungo

Kangen iki soyo tambah gedi
Sepiro suwene panggah tak enteni
Ra usah kuwatir rausah dipikir
Janji iki bakal tak tepati

Selawase ati iki tak jogo
Kanggo kowe seng adoh neng kono
Selawase roso iki tak jogo
Kanggo kowe seng paling tak tresno
Patengo nyambut gawe
Masio ra muleh- muleh
Jogo diri pikir lan atine

Kangen iki soyo tambah gedi
Sepiro suwene panggah tak enteni
Ra usah kuwatir rausah dipikir
Janji iki bakal tak tepati

Selawase ati iki tak jogo
Kanggo kowe seng adoh neng kono
Selawase roso iki tak jogo
Kanggo kowe seng paling tak tresno
Patengo nyambut gawe
Masio ra muleh- muleh
Jogo diri pikir lan atine

Selawase ati iki tak jogo
Kanggo kowe seng adoh neng kono
Selawase roso iki tak jogo
Kanggo kowe seng paling tak tresno
Patengo nyambut gawe
Masio ra muleh- muleh
Jogo diri pikir lan atine
Jogo diri pikir lan atine

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy Mp3 Gratis, download mp3 Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy, download musik Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy, download Video Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy, Lagu Kangen Nisa Fauzia Dj Santuy mp4
Download Lagu