Luluk Darara Wis Biasa Dewe Lagu MP3 dan Video Download

Luluk Darara Wis Biasa Dewe

Gambar Luluk Darara Wis Biasa Dewe

Listen: 3.7K

Date: 28 Dec 2020

Duration: 4:33

Likes: 210

Luluk Darara Wis Biasa Dewe Video :

Description:

Luluk Darara Wis Biasa Dewe, Biyen tresnoku wis tau jeru
Tulus atiku marang sliramu
Nanging mbok tatoni janji mbok laleni
Kowe lungo mung ninggalne perih

Sadar aku yen iki dalane
Lilo yen kudu kelangan kowe
Sak orane aku tau merjuangne
Masio akhire mbok tinggalne

Aku wis biasa dewe
Urip tanpo kowe
Wengi-wengiku sepi
Gur lintang sing ngancani

Pas banget-bangete sayang
Kowe kok malah ilang
Ninggal perih tatu ning ati
Kowe tego mblenjani

Sadar aku yen iki dalane
Lilo yen kudu kelangan kowe
Sak orane aku tau merjuangne
Masio akhire mbok tinggalne

Aku wis biasa dewe
Urip tanpo kowe
Wengi-wengiku sepi
Gur lintang sing ngancani

Pas banget-bangete sayang
Kowe kok malah ilang
Ninggal perih tatu ning ati
Kowe tego mblenjani

Aku wis biasa dewe
Urip tanpo kowe
Wengi-wengiku sepi
Gur lintang sing ngancani

Pas banget-bangete sayang
Kowe kok malah ilang
Ninggal perih tatu ning ati
Kowe tego mblenjani

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Luluk Darara Wis Biasa Dewe Mp3 Gratis, download mp3 Luluk Darara Wis Biasa Dewe, download musik Luluk Darara Wis Biasa Dewe, download Video Luluk Darara Wis Biasa Dewe, Luluk Darara Wis Biasa Dewe mp4
Download Lagu