Damara De Njogo Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Damara De Njogo Tresno

Gambar Damara De Njogo Tresno

Listen: 62.1K

Date: 19 Apr 2021

Duration: 7:04

Likes: 2.4K

Damara De Njogo Tresno Video :

Description:

Damara De Njogo Tresno, Asline wes kesel aku
Ngrasake polahmu
Nyobo tak kuat kuatke
Ngadepi sikapmu

Rosoku rabakal ilang
Marang kowe kang mas
Sing paling tak tresnani
Nanging bedo kahanane
Aku trimo ngalah
Timbang gawe bubrah

Reff:
Aku sayang kowe
Ra ono liyane
Tulung kowe ngerti
Njogo tresno iki

Njalukku mung siji
Ojo ngelarani
Mergo rogo iki
Isih dadi siji

Asline wes kesel aku
Ngrasake polahmu
Nyobo tak kuat kuatke
Ngadepi sikapmu

Rosoku rabakal ilang
Marang kowe kang mas
Sing paling tak tresnani
Nanging bedo kahanane
Aku trimo ngalah
Timbang gawe bubrah

Reff:
Aku sayang kowe
Ra ono liyane
Tulung kowe ngerti
Njogo tresno iki

Njalukku mung siji
Ojo ngelarani
Mergo rogo iki
Isih dadi siji

Aku sayang kowe
Ra ono liyane
Tulung kowe ngerti
Njogo tresno iki

Njalukku mung siji
Ojo ngelarani
Mergo rogo iki
Isih dadi siji

Kudu kuat bathin iki
Sabar le nglakoni
Yen iki dalane
Tak pasrahke gusti..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Damara De Njogo Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Damara De Njogo Tresno, download musik Damara De Njogo Tresno, download Video Damara De Njogo Tresno, Damara De Njogo Tresno mp4
Download Lagu