Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends Lagu MP3 dan Video Download

Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends

Gambar Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends

Listen: 148.7K

Date: 27 Dec 2020

Duration: 5:55

Likes: 15.1K

Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends Video :

Description:

Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends, Awewe jaman ayeuna
Geus loba nu pegat urat kaera
Alesan na rupa-rupa
Salah sahijina duit udageunna

Susu ditololkeun bujal dibukakeun
Pingping ditembongkeun bool dipamerkeun
Nepi ka kaparawanan ge digratiskeun

Reff:
Percuma geulis tapi open bo
Percuma mulus tapi babari kaolo
Percuma seksi tapi otak bodo
Bisana ukur jadi artis bigo

Loba awewe murah ciga udud ketengan
Beulahan susu ditembongkeun
Geus ciga cengcelengan
Lain kunanaon lain aing sundar-sindir
Pangpangna aing mah
Sok hayang nyelipkeun cingir

Update mabok jeung barudak
Meh disebut gaul
Hayang katempo mewah
Padahal hirup amburadul
Demi loba duit
Ngahalalkeun sagala cara
Jadi kukutan om om
Nu awakna bau tambaga

Geulis geulis teu boga harga diri
Leuwih murah ti ciki di alfa midi
Teu paduli ka kabeh nu beropini
Nu penting hirupna jadi selebriti
Hayang beunghar tapi mumul usaha
Teu ngadenge omongan indung jeung bapa
Jalma ayeuna geus teu sieun ku dosa
Asal harta, tahta, jeung followers loba

Lain ngabully
Lain oge aing saukur hayang kapuji
Aing oge da rumasa hirup agan bener
Aing lain jelema suci
Aing ngan saukur silih ngingetan
Tong poho maneh boga masa depan
Loba cara nu bisa ditagenan
Meh ku batur sia henteu ditijekan

Awewe jaman ayeuna
Geus loba nu pegat urat kaera
Alesan na rupa-rupa
Salah sahijina duit udageunna

Susu ditololkeun bujal dibukakeun
Pingping ditembongkeun bool dipamerkeun
Nepi ka kaparawanan ge digratiskeun

Reff:
Percuma geulis tapi open bo
Percuma mulus tapi babari kaolo
Percuma seksi tapi otak bodo
Bisana ukur jadi artis bigo

Percuma geulis tapi open bo
Percuma mulus tapi babari kaolo

Percuma geulis tapi open bo
Percuma mulus tapi babari kaolo
Percuma seksi tapi otak bodo
Bisana ukur jadi artis bigo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends Mp3 Gratis, download mp3 Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends, download musik Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends, download Video Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends, Open Bo Asep Balon X Fiksi X Lain Udin And Friends mp4
Download Lagu