Putri Kristya Korbane Garangan Lagu MP3 dan Video Download

Putri Kristya Korbane Garangan

Gambar Putri Kristya Korbane Garangan

Listen: 40.9K

Date: 18 Apr 2021

Duration: 4:53

Likes: 1.3K

Putri Kristya Korbane Garangan Video :

Description:

Putri Kristya Korbane Garangan, Lur sedulur kabeh
Kulo pingin cerito kaleh sampean
Tentang ati iki
Sing wes tau tibo kesandung gombalan

Awale soko dm-an
Nganti lanjut pacaran
Endinge aku kapusan
Jebule kowe garangan

Bodone awakku luluh mbok lamisi
Manise tembungmu
Soyo banter tangisku
Aku di labrak karo tunanganmu

Wes tibo kebrukan ondo
Larane ra ketulungan
Cukup aku nggo tulodho
Dadi korbane garangan

Reff:
Pas aku lagi dewekan
Isih kerep kelingan
Gombalanmu mbiyen pernah
Gawe leleh atiku

Yen pas lagi kesepian
Kadang isih terngiang
Naliko kowe kondo
Sanggup dadi imamku
Naliko kowe janji
Ra bakal ninggal aku

Reff:
Pas aku lagi dewekan
Isih kerep kelingan
Gombalanmu mbiyen pernah
Gawe leleh atiku

Yen pas lagi kesepian
Kadang isih terngiang
Jarene mung jenengku
Sing ning njero atimu

Pas aku lagi dewekan
Isih kerep kelingan
Gombalanmu mbiyen pernah
Gawe leleh atiku

Yen pas lagi kesepian
Kadang isih terngiang
Naliko kowe kondo
Sanggup dadi imamku

Pas aku lagi dewekan
Isih kerep kelingan
Gombalanmu mbiyen pernah
Gawe leleh atiku

Yen pas lagi kesepian
Kadang isih terngiang
Jarene mung jenengku
Sing ning njero atimu
Jarene mung wajahku
Sing ngiseni impenmu

Cukup aku nggo tulodho
Dadi korbane garangan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Putri Kristya Korbane Garangan Mp3 Gratis, download mp3 Putri Kristya Korbane Garangan, download musik Putri Kristya Korbane Garangan, download Video Putri Kristya Korbane Garangan, Putri Kristya Korbane Garangan mp4
Download Lagu