Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin Lagu MP3 dan Video Download

Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin

Gambar Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin

Listen: 7.9K

Date: 29 Oct 2020

Duration: 5:16

Likes: 1.1K

Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin Video :

Description:

Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin, Gede tresnoku
Tulung kanggo seliramu
Tegone mbok sio-sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung biso ngempet ning jero batin

Yen tak rasakke jebula kok seje
Ra podo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan

Kebangetan gonmu nyukso atiku
Wis kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku
Tulung kanggo seliramu
Tegone mbok sio-sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung biso ngempet ning jero batin

Yen tak rasakke jebula kok seje
Ra podo karo manise ucape
Opo kowe seneng yen ati iki kelaran
Tresnoku tibak'e mbok gawe dolanan

Kebangetan gonmu nyukso atiku
Wis kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku
Tulung kanggo seliramu
Tegone mbok sio-sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung biso ngempet ning jero batin

Gede tresnoku
Tulung kanggo seliramu
Tegone mbok sio-sio
Nganti atiku loro

Pepes awakku
Ambruk cagak atiku
Pingin nangis tapi isin
Mung biso ngempet ning jero batin

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin Mp3 Gratis, download mp3 Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin, download musik Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin, download Video Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin, Lusiana Malala Pengen Nagis Tapi Isin mp4
Download Lagu