Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul Lagu MP3 dan Video Download

Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul

Gambar Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul

Listen: 3K

Date: 08 Oct 2020

Duration: 5:04

Likes: 137

Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul Video :

Description:

Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul, Kepingin nutup moto
Kepingen nutup koping
Api - api sing ngerti
Timbang weruh ati loro

Karuan sing katon
Karuan sing krungu
Wong hang sun angen - angen
Ucul teko pager ati

Di nggo paran welas
Kadung sing dampingi
Isun hang ngrumati
Wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait hang isun~~ tompo

Kepingin nutup moto
Kepingin nutup kuping
Api - api sing ngerti
Timbang weruh ati loro
Karuan sing katon
Karuan sing krungu
Wong hang sun angen - angen
Ucul teko pager ati

Di nggo paran welas
Kadung sing ndampigi
Isun hang ngrumati
Wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait sun roso

Di nggo paran welas
Kadung sing ndampingi
Isun hang ngrumati
Wong liyo hang nduweni
Endi roso hang riko cekeli
Manis riko gowo pait hang isun tompo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul Mp3 Gratis, download mp3 Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul, download musik Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul, download Video Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul, Era Syaqira Tompo Loro Dj Siul mp4
Download Lagu