Shadeva Wijaya Layangan Pedot Lagu MP3 dan Video Download

Shadeva Wijaya Layangan Pedot

Gambar Shadeva Wijaya Layangan Pedot

Listen: 4.7K

Date: 28 Dec 2020

Duration: 4:48

Likes: 762

Shadeva Wijaya Layangan Pedot Video :

Description:

Shadeva Wijaya Layangan Pedot, Saktenane aku rapopo
Yen kowe arep golek liyo
Mergo aku iki
Sering kali mbok bedak-bedakke
Aku nyadari aku wong ra ndue

Ora ngurus kowe arep piye
Rono rene mbok sepelekke
Mergo aku iki
Wes ra mikir kowe selawase
Puas puasno nggonmu ngelarani

Reff:
Koyo layangan pedot taline
Mibur katut angin
Yowis ben tak umbar wae

Aku tak golek gantine
Seng ngerti opo anane
Keadaanku iki

Ora ngurus kowe arep piye
Rono rene mbok sepelekke
Mergo aku iki
Wes ra mikir kowe selawase
Puas puasno nggonmu ngelarani

Reff:
Koyo layangan pedot taline
Mibur katut angin
Yowis ben tak umbar wae

Aku tak golek gantine
Seng ngerti opo anane
Keadaanku iki

Aku tak golek gantine
Seng ngerti opo anane
Keadaanku iki..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shadeva Wijaya Layangan Pedot Mp3 Gratis, download mp3 Shadeva Wijaya Layangan Pedot, download musik Shadeva Wijaya Layangan Pedot, download Video Shadeva Wijaya Layangan Pedot, Shadeva Wijaya Layangan Pedot mp4
Download Lagu