Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati

Gambar Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati

Listen: 12.6K

Date: 16 Oct 2020

Duration: 4:38

Likes: 384

Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati Video :

Description:

Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati, Wayah gageh, gancang petukaken
Age-age isun wis sing tahan
Mendhem roso hang aran kangen

Kangen-kangen, isun keliwat kangen
Wayah gageh, gancang petukaken
Age-age isun wis sing tahan
Mendhem roso hang aran kangen

Kangen-kangen, isun keliwat kangen
Koyo dene ombak segoro
Hang sing gelem, meneng anteng
Semono ugo yo atinisun
Semono ugo yo atinisun

Masio tah mung sedelo
Riko sambang isun wis lego
Paribasane mung sak klerepan
Keneng sun nggo tombo kangene ati
Tombo kangene ati

Koyo dene ombak segoro
Hang sing gelem, meneng anteng
Semono ugo yo atinisun
Semono ugo yo atinisun

Masio tah mung sedelo
Riko sambang isun wis lego
Paribasane mung sak klerepan
Keneng sun nggo tombo kangene ati
Tombo kangene ati

Tombo kangene ati
Tombo kangene ati
Tombo kangene ati
Tombo kangene ati

Tombo kangene ati
Tombo kangene ati
Tombo kangene ati
Tombo kangene ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati, download musik Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati, download Video Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati, Anggun Pramudita Tombo Kangene Ati mp4
Download Lagu