Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan Lagu MP3 dan Video Download

Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan

Gambar Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan

Listen: 2.3K

Date: 10 Apr 2021

Duration: 6:21

Likes: 193

Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan Video :

Description:

Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan, Kowe mbiyen kondo tresno
Nanging mung neng ngarep moto
Amung sak klebatan
Ra iso ngrubah kahanan
Gawe atiku ora karuan

Kowe mbiyen kondho sayang
Nanging lha kok malah ilang
Wes tak piker pindho
Dinggo bertahan
Maturnuwun wes tau sesandingan

Reff:
Opo pancene sliramu
Ora eling naliko neng pantai nampu
Weden ombo ombak gede
Pandan ijo disekseni banyu biru

Po sliramu ra kelingan
Howo adem neng pantai sembukan
Aku lan sliramu gegandengan
Neng saiki mung tinggal kenangan

Ha aaa a ha

(sepurane kangmas..)
(aku wes gawe kandas..)
(cerito iki wes ra sah digagas..)

(yakin ro awakmu..)
(lalekno aku..)
(mugo oleh sing luwih soko aku..)

Reff:
Opo pancene sliramu
Ora eling naliko neng pantai nampu
Weden ombo ombak gede
Pandan ijo disekseni banyu biru

Po sliramu ra kelingan
Howo adem neng pantai sembukan
Aku lan sliramu gegandengan
Neng saiki mung tinggal kenangan

Opo pancene sliramu
Ora eling naliko neng pantai nampu
Weden ombo ombak gede
Pandan ijo disekseni banyu biru

Po sliramu ra kelingan
Howo adem neng pantai sembukan
Aku lan sliramu gegandengan
Neng saiki mung tinggal kenangan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan Mp3 Gratis, download mp3 Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan, download musik Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan, download Video Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan, Gawe Gelo Ati Rifajar Iswan mp4
Download Lagu