Esa Risty Tresno Tenanan Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Tresno Tenanan

Gambar Esa Risty Tresno Tenanan

Listen: 102.9K

Date: 22 Dec 2020

Duration: 4:07

Likes: 1.2K

Esa Risty Tresno Tenanan Video :

Description:

Esa Risty Tresno Tenanan, Gemerlap ing wengi
Ngademke ati iki
Roso tresnone ati
Nggawe ayeme ati

Padange lintang wengi
Kroso ning ati
Tembus ning batin iki
Ngalahne eseme kangmas

Reff:
Aku wes tresno tenanan
Ojo mok gawe dolanan
Atiku mergo aku wes tresno tenanan

Aku wes kangen sliramu
Kangenku iki mung kanggo riko
Mugo biso bebarengan selawase

Gemerlap ing wengi
Ngademke ati iki
Roso tresnone ati
Nggawe ayeme ati

Padange lintang wengi
Kroso ning ati
Tembus ning batin iki
Ngalahne eseme kangmas

Reff:
Aku wes tresno tenanan
Ojo mok gawe dolanan
Atiku mergo aku wes tresno tenanan

Aku wes kangen sliramu
Kangenku iki mung kanggo riko
Mugo biso bebarengan selawase

Aku wes tresno tenanan
Ojo mok gawe dolanan
Atiku mergo aku wes tresno tenanan

Aku wes kangen sliramu
Kangenku iki mung kanggo riko
Mugo biso bebarengan selawase
Mugo biso bebarengan selawase..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Tresno Tenanan Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Tresno Tenanan, download musik Esa Risty Tresno Tenanan, download Video Esa Risty Tresno Tenanan, Esa Risty Tresno Tenanan mp4
Download Lagu