Anggun Pramudita Ketaton Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita Ketaton Koplo

Gambar Anggun Pramudita Ketaton Koplo

Listen: 0.9K

Date: 13 Nov 2020

Duration: 5:10

Likes: 117

Anggun Pramudita Ketaton Koplo Video :

Description:

Anggun Pramudita Ketaton Koplo, Isun wes seng biso
Isun wes seng biso
Balik maneng nong pelukan riko

Riko hang kari tego
Riko hang ngelarani
Atinisun hang tulus nyang riko
Sepurane sepurane ati wes kebacut loro
Sepurane sepurane ati wes kadung ketaton

Bengen isun welas
Bengen isun demen
Riko sun belani sampek kepati pati

Kabeh wes sun turuti
Paran hang riko jaluk
Saiki koyo gediki
Riko hang nyulayani

Isun wes seng biso
Isun wes seng biso
Balik maneng nong pelukan riko

Riko hang kari tego
Riko hang ngelarani
Atinisun hang tulus nyang riko
Sepurane sepurane ati wes kebacut loro
Sepurane sepurane ati wes kadung ketaton

Bengen isun welas
Bengen isun demen
Riko sun belani sampek kepati pati

Kabeh wes sun turuti
Paran hang riko jaluk
Saiki koyo gediki
Riko hang nyulayani

Isun wes seng biso
Isun wes seng biso
Balik maneng nong pelukan riko

Riko hang kari tego
Riko hang ngelarani
Atinisun hang tulus nyang riko
Sepurane sepurane ati wes kebacut loro
Sepurane sepurane ati wes kadung ketaton

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita Ketaton Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita Ketaton Koplo, download musik Anggun Pramudita Ketaton Koplo, download Video Anggun Pramudita Ketaton Koplo, Anggun Pramudita Ketaton Koplo mp4
Download Lagu