Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix

Gambar Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix

Listen: 223K

Date: 17 Oct 2020

Duration: 5:04

Likes: 8.1K

Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix Video :

Description:

Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix, Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff:

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe getun
Cekap smanten
Matur nuwon

Cobo tak kuwat kuwatne
Weroh kowe karo dekne
Bisoku amung ndungakne
Mugo langeng selawase

Lungamu ningal kenangan
Tekamu ngirim undangan
Medotne tali katresnan

Yen pancen kuwi dalane tak trimo keputusane
Aku tak golek liyane

Reff:

Sak tenane aku sayang
Jeroning atiku iki wegah kelangan
Tak ikhlasne kowe ilang
Snajan mbiyen kowe wes tau tau tak sayang
Tresnoku kok sio sio
Ningal tatu nembus jroning dodo
Mugo kowe getun
Cekap smanten

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix, download musik Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix, download Video Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix, Happy Asmara Lungamu Ninggal Kenangan Golek Liyane Dj Remix mp4
Download Lagu