Yanti Aryanto Karunya Lagu MP3 dan Video Download

Yanti Aryanto Karunya

Gambar Yanti Aryanto Karunya

Listen: 61.7K

Date: 31 Mar 2017

Duration: 5:17

Likes: 231

Yanti Aryanto Karunya Video :

Description:

Yanti Aryanto Karunya, Karunya nya nya aduh karunya
Hayang ngapung ngawang-ngawang
Teu boga jangjang
Arek mipit bentang nu nenggang
Nunggeulis anggang sorangan
Duh aduh karunya

Karunya nya nya aduh karunya
Kahayang henteu kadongkang
Da puguh anggang
Najan hate hayang ka bulan
Pamohalan rek kasorang
Ngan ukur sawangan

reff

Sok karunya kanu loba kahayangna
Cinta palsu ngan saukur saliwatan
Cinta monyet eta mah keur kaulinan
Cinta nu asli cinta sajati

Sok karunya kanu loba kahayangna
Cinta palsu ngan saukur saliwatan
Cinta monyet eta mah keur kaulinan
Cinta nu asli cinta sajati

Karunya nya nya aduh karunya
Hayang ngapung ngawang-ngawang
Teu boga jangjang
Arek mipit bentang nu nenggang
Nunggeulis anggang sorangan
Duh aduh karunya

Karunya nya nya aduh karunya
Kahayang henteu kadongkang
Da puguh anggang
Najan hate hayang ka bulan
Pamohalan rek kasorang
Ngan ukur sawangan

reff

Sok karunya kanu loba kahayangna
Cinta palsu ngan saukur saliwatan
Cinta monyet eta mah keur kaulinan
Cinta nu asli cinta sajati

Sok karunya kanu loba kahayangna
Cinta palsu ngan saukur saliwatan
Cinta monyet eta mah keur kaulinan
Cinta nu asli cinta sajati

Karunya nya nya aduh karunya
Hayang ngapung ngawang-ngawang
Teu boga jangjang
Arek mipit bentang nu nenggang
Nunggeulis anggang sorangan
Duh aduh karunya

Karunya nya nya aduh karunya
Kahayang hanteu kadongkang
Da puguh anggang
Najan hate hayang ka bulan
Pamohalan rek kasorang
Ngan ukur sawangan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yanti Aryanto Karunya Mp3 Gratis, download mp3 Yanti Aryanto Karunya, download musik Yanti Aryanto Karunya, download Video Yanti Aryanto Karunya, Yanti Aryanto Karunya mp4
Download Lagu