Luluk Darara Esem Kui Lagu MP3 dan Video Download

Luluk Darara Esem Kui

Gambar Luluk Darara Esem Kui

Listen: 12.9K

Date: 06 Jan 2021

Duration: 5:04

Likes: 466

Luluk Darara Esem Kui Video :

Description:

Luluk Darara Esem Kui, Jane aku kangen sayang
Guyon sareng karo awakmu
Nanging wes ra kiro kowe kangen aku
Mergo wes ono liyo

Yowis tak ikhlasno sayang
Mugo kowe nemu senengmu
Nangis bathin iki yen iling mbiyene
Koyo ra ono pedote

Nadyan aku iso
Puter balik waktu iki
Mek gur pingin nyawang nok esem kui
Kanggo tombo kangen iki

Suwe aku nganti
Kowe teko masio lewat ngimpi
Nanging wes kahanan sing gawe kelangan
Aku esem kui

Jane aku kangen sayang
Guyon sareng karo awakmu
Nanging wes ra kiro kowe kangen aku
Mergo wes ono liyo

Yowis tak ikhlasno sayang
Mugo kowe nemu senengmu
Nangis bathin iki yen iling mbiyene
Koyo ra ono pedote

Nadyan aku iso
Puter balik waktu iki
Mek gur pingin nyawang nok esem kui
Kanggo tombo kangen iki

Suwe aku nganti
Kowe teko masio lewat ngimpi
Nanging wes kahanan sing gawe kelangan
Aku esem kui

Nanging wes kahanan sing gawe kelangan
Aku esem kui

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Luluk Darara Esem Kui Mp3 Gratis, download mp3 Luluk Darara Esem Kui, download musik Luluk Darara Esem Kui, download Video Luluk Darara Esem Kui, Luluk Darara Esem Kui mp4
Download Lagu