Riedho Nuno Atiku Ajur Lagu MP3 dan Video Download

Riedho Nuno Atiku Ajur

Gambar Riedho Nuno Atiku Ajur

Listen: 2.2K

Date: 30 Jan 2021

Duration: 5:21

Likes: 196

Riedho Nuno Atiku Ajur Video :

Description:

Riedho Nuno Atiku Ajur, Pertama kenal aku ro sliramu
Pengen ne atiku langsung nduweni
Mbayangke aku nyanding ro awakmu
Nanging aku durung tau ngerti

Nyedaki awakmu sing durung tak kenali
Soyo gawe ati iki tambah jeru
Tak mantepke roso ning ati iki
Ora kesuen koe tak jak mlaku

Reff:
Jebul atiku ajur sewulan kepungkur
Nyanding koe sing raisoh diatur
Saiki atiku malah dadi ajur
Ngulatke tingkah lakumu

Saiki wis ceto uripku wis mulyo
Timbang mikir koe atiku soyo loro
Mending uwis wae ora tak perjuangke
Cukup tak golek liyane

Senadyan koyo ngene
Aku mlaku saktekane
Tresnaku yo mung koe
Ojo tok sepeleke hee

Reff:
Jebul atiku ajur sewulan kepungkur
Nyanding koe sing raisoh diatur
Saiki atiku malah dadi ajur
Ngulatke tingkah lakumu

Saiki wis ceto uripku wis mulyo
Timbang mikir koe atiku soyo loro
Mending uwis wae ora tak perjuangke
Cukup tak golek liyane
Mending uwis wae ora tak perjuangke
Cukup tak golek liyane..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Riedho Nuno Atiku Ajur Mp3 Gratis, download mp3 Riedho Nuno Atiku Ajur, download musik Riedho Nuno Atiku Ajur, download Video Riedho Nuno Atiku Ajur, Riedho Nuno Atiku Ajur mp4
Download Lagu