Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati Lagu MP3 dan Video Download

Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati

Gambar Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati

Listen: 5.8K

Date: 06 Jan 2021

Duration: 5:35

Likes: 565

Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati Video :

Description:

Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati, Yen eling esemmu
Gawe trenyuh atiku
Gawe aku rabiso turu
Opo ra eling aku
Naliko ngucap janjimu
Ruang tamu dadi seksi sumpahmu

Pirang taun koe gandeng karo aku
Ora nyongko kowe ninggal aku

Reff:
Kelaran ati iki
Yen eling manis janjimu
Janji sing uwes mbok blenjani
Rasane grantes ning dodo
Gawe gelo lan kuciwo
Ninggal tatu sakjroning atiku

Duh kangmas ngapuranen aku
Yen aku ninggalne kowe
Pancen iki uwes kahanane
Wong tuaku ra setuju
Yen kowe nyanding awakku
Lilakno aku ikhlasno lungaku

Reff:
Kelaran ati iki
Yen eling manis janjimu
Janji seng uwes mbok blenjani
Tak dongakno kowe mulyo
Senajan atiku loro
Tak ikhlasno kowe ro wong liyo

Kelaran ati iki
Yen eling manis janjimu
Janji seng uwes mbok blenjani
Tak dongakno koe mulyo
Senajan atiku loro
Tak ikhlasno kowe ro wong liyo

Tak dongakno koe mulyo
Senajan atiku loro
Tak ikhlasno kowe ro wong liyo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati Mp3 Gratis, download mp3 Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati, download musik Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati, download Video Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati, Ucup Klaten Feat Salsabila Kelaran Ati mp4
Download Lagu