Trio Macan Los Dol Lagu MP3 dan Video Download

Trio Macan Los Dol

Gambar Trio Macan Los Dol

Listen: 3.8K

Date: 26 Sep 2020

Duration: 6:22

Likes: 334

Trio Macan Los Dol Video :

Description:

Trio Macan Los Dol, Los dol ndang lanjut
Leh mu whatsappan
Cek paket datane
Yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo
Yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu

Nanging kangen kringet
Bareng awakmu

Tak gawe los dol
Blas aku ra rewel
Nyanding sliramu
Sing angel di setel

Tutuk tutuk no
Chatingan karo wong liyo
Ra popo aku ra gelo

Ko tutup tutupi
Nomere mbok ganti
Firasat ati
Angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni bakale ngarti

Los dol
Ndang lanjut leh mu whatsappan
Cek paket datane
Yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo
Yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu

Nanging kangen kringet
Bareng awakmu

Ko tutup tutupi
Nomere mbok ganti
Firasat ati
Angel di apusi

Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni bakale ngarti

Los dol ndang lanjut leh mu
Whatsappan
Chek paket datane
Yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo
Yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu

Los dol ndang lanjut leh mu
Whatsappan
Chek paket datane
Yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo
Yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu

Nanging kangen kringet
Bareng awakmu

Nanging kangen kringet
Bareng awakmu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Trio Macan Los Dol Mp3 Gratis, download mp3 Trio Macan Los Dol, download musik Trio Macan Los Dol, download Video Trio Macan Los Dol, Trio Macan Los Dol mp4
Download Lagu