Luki Safara Ninggal Lungo Lagu MP3 dan Video Download

Luki Safara Ninggal Lungo

Gambar Luki Safara Ninggal Lungo

Listen: 7.6K

Date: 09 Feb 2021

Duration: 5:04

Likes: 64

Luki Safara Ninggal Lungo Video :

Description:

Luki Safara Ninggal Lungo, Semilir angin wengi iki
Ngangetno dodo seng lagi rindu ati
Netes eluh banyu udan
Iso gawe kahanan
Lilo aku negesne crito kahanan

Ati iki mengharap kowe kelingan
Marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan
Wes kadung sayang sayange
Wes kadung jeru jerune
Janji suci tego mbok blenjani

Reff:
Aku tresno tansah mok apusi
Tresno iki ora bali
Aku ngenteni kowe nong endi

Aku lilo kowe minggat lungo
Ati iki ra kuciwo
Jodoh mati marang kuoso

Ati iki mengharap kowe kelingan
Marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan
Wes kadung sayang sayange
Wes kadung jeru jerune
Janji suci tego mbok blenjani

Reff:
Aku tresno tansah mok apusi
Tresno iki ora bali
Aku ngenteni kowe nong endi

Aku lilo kowe minggat lungo
Ati iki ra kuciwo
Jodoh mati marang kuoso

Reff:
Aku tresno tansah mok apusi
Tresno iki ora bali
Aku ngenteni kowe nong endi

Aku lilo kowe minggat lungo
Ati iki ra kuciwo
Jodoh mati marang kuoso

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Luki Safara Ninggal Lungo Mp3 Gratis, download mp3 Luki Safara Ninggal Lungo, download musik Luki Safara Ninggal Lungo, download Video Luki Safara Ninggal Lungo, Luki Safara Ninggal Lungo mp4
Download Lagu