Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy Lagu MP3 dan Video Download

Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy

Gambar Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy

Listen: 3K

Date: 12 Mar 2021

Duration: 5:12

Likes: 431

Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy Video :

Description:

Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy, Kulo niki lare gunung
Adoh kutho manggene teng kampung
Cedhak alas cedhak grumbul
Gung lewang lewung
Dede marghi nanging lurung
Slendang plangi jarike kawung
Pak e kuncung mung bebetan sarung
Adoh ratu caket watu sak gunung-gunung
Kirang gaul alias srawung
Najan kulo lare gunung
Ampun supe ampun lali metung
Niat nulung nopo menthung
Kulo wong bingung
Ra duwe bapak ra duwe biyung
Ora udan ora mendung
Kok jamane poro priyayi bingung
Biyen pripun kok ra dipetung
Trimah nasib kulo lare nggunung

Kulo niki lare gunung
Adoh kutho manggene teng kampung
Cedhak alas cedhak grumbul
Gung lewang lewung
Dede marghi nanging lurung
Slendang plangi jarike kawung
Pak e kuncung mung bebetan sarung
Adoh ratu caket watu sak gunung-gunung
Kirang gaul alias srawung
Najan kulo lare gunung
Ampun supe ampun lali metung
Niat nulung nopo menthung
Kulo wong bingung
Ra duwe bapak ra duwe biyung
Ora udan ora mendung
Kok jamane poro priyayi bingung
Biyen pripun kok ra dipetung
Trimah nasib kulo lare nggunung

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy Mp3 Gratis, download mp3 Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy, download musik Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy, download Video Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy, Lare Gunung Ardha Tatu Yudith Nurainy mp4
Download Lagu