Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit Lagu MP3 dan Video Download

Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit

Gambar Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit

Listen: 43.7K

Date: 10 Feb 2021

Duration: 5:55

Likes: 784

Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit Video :

Description:

Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit, Di curug cinulang
Bulan bentang narembongan
Hawar-hawar aya tembang
Tembang asih tembang kadeudeuh duaan

Di curug cinulang
Anjeun ceurik balilihan
Numpang kana panghareupan
Cinta urang mugi asih papanjangan

Reff:
Kabaseuhan cai kaheman
Kaceretan ibun kamelang
Mengket pageuh geter rasa kahariwang
Hariwang cinta urang panungtungan

Kabaseuhan cai kaheman
Kaceretan ibun kamelang
Mengket pageuh geter rasa kahariwang
Hariwang cinta urang panungtungan

Di curug cinulang
Bulan bentang narembongan
Hawar-hawar aya tembang
Tembang asih tembang kadeudeuh duaan

Di curug cinulang
Anjeun ceurik balilihan
Numpang kana panghareupan
Cinta urang mugi asih papanjangan

Reff:
Kabaseuhan cai kaheman
Kaceretan ibun kamelang
Mengket pageuh geter rasa kahariwang
Hariwang cinta urang panungtungan

Kabaseuhan cai kaheman
Kaceretan ibun kamelang
Mengket pageuh geter rasa kahariwang
Hariwang cinta urang panungtungan

Kabaseuhan cai kaheman
Kaceretan ibun kamelang
Mengket pageuh geter rasa kahariwang
Hariwang cinta urang panungtungan

Kabaseuhan cai kaheman
Kaceretan ibun kamelang
Mengket pageuh geter rasa kahariwang
Hariwang cinta urang panungtungan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit Mp3 Gratis, download mp3 Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit, download musik Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit, download Video Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit, Curug Cinulang Salma Ft Yana Kermit mp4
Download Lagu