Ida Widawati Mapaler Hate Lagu MP3 dan Video Download

Ida Widawati Mapaler Hate

Gambar Ida Widawati Mapaler Hate

Listen: 891

Date: 18 Aug 2015

Duration: 5:33

Likes: 5

Ida Widawati Mapaler Hate Video :

Description:

Ida Widawati Mapaler Hate, Kuring neuteup cahya bulan
Ngan ukur na panglamunan
Ayeuna geus kahalangan
Ku méga nu ngalimpudan

Na mangsa bulan keur béngras
Matak kelar jeung kagagas
Nganteur tineung ngawawaas
Na haté pinuh kapuas

Hamo bisa tepung lawung
Teu bisa deui gumulung
Ukur lagu nu ngurunyung
Nu mapalér lagu liwung

Dina keur tingtrimna peuting
Ngarakacak haté kuring
Geuningan aya hariring
Mapalér haté keur pusing

Angin peuting nu ngusapan
Miasih deudeuh mihéman
Harepan reuntas di jalan
Kembang asih maruragan

Leungiteun nu dipimelang
Nu témbong ukur kalangkang
Ayeuna kuring nogéncang
Nu mapalér ngan haleuang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ida Widawati Mapaler Hate Mp3 Gratis, download mp3 Ida Widawati Mapaler Hate, download musik Ida Widawati Mapaler Hate, download Video Ida Widawati Mapaler Hate, Ida Widawati Mapaler Hate mp4
Download Lagu