Lusiana Malala Mundur Ngalah Lagu MP3 dan Video Download

Lusiana Malala Mundur Ngalah

Gambar Lusiana Malala Mundur Ngalah

Listen: 38.9K

Date: 07 Apr 2021

Duration: 4:23

Likes: 712

Lusiana Malala Mundur Ngalah Video :

Description:

Lusiana Malala Mundur Ngalah, Sak umpomonone kowe dadi aku
Rung bakalan iso nglakoni
Sing koyo ngene

Aku wes sabar
Dinggo merjuangke kowe
Sing ra perlu weruh
Koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki
Cidro sing tak rasakne
Ibarat tali nyrimpet
Wis raiso di dandani

Reff:
Uwes ojo nggandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek'e
Mending aku sadar diri

Wis entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wis ra betah

Sak umpomonone kowe dadi aku
Rung bakalan iso nglakoni
Sing koyo ngene

Aku wes sabar
Dinggo merjuangke kowe
Sing ra perlu weruh
Koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki
Cidro sing tak rasakne
Ibarat tali nyrimpet
Wis raiso di dandani

Reff:
Uwes ojo nggandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek'e
Mending aku sadar diri

Wis entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wis ra betah

Uwes ojo nggandoli
Lungaku ra bakal bali
Yen seh sayang karo dek'e
Mending aku sadar diri

Wis entek anggonku sabar
Sabendino ati ambyar
Aku mundur trimo ngalah
Mergo aku wis ra betah..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lusiana Malala Mundur Ngalah Mp3 Gratis, download mp3 Lusiana Malala Mundur Ngalah, download musik Lusiana Malala Mundur Ngalah, download Video Lusiana Malala Mundur Ngalah, Lusiana Malala Mundur Ngalah mp4
Download Lagu