Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi Lagu MP3 dan Video Download

Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi

Gambar Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi

Listen: 16.9K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 3:55

Likes: 1.6K

Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi Video :

Description:

Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi, Opo.. aku kurang sayang kowe
Nganti kowe iso tego
Nggawe tatu ning atiku
Opo.. aku kurang tresno kowe
Kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu
Sakkabehe iki amung kanggo sliramu

Aku jan ora nyongko
Kowe iso tego
Nggawe cidro ning atiku
Demi wong liyo

Kadang ku pengen takon
Kapan kowe iso
Mengerti dan memahami
Isi hati iki

Sampai kapan aku
Harus begini
Mbok remuk atiku
Tanpo ngerti salahku

Chorus
Opo.. aku kurang sayang kowe
Nganti kowe iso tego
Nggawe tatu ning atiku
Opo.. aku kurang tresno kowe
Kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu
Sakkabehe iki amung kanggo sliramu

Kadang ku pengen takon
Kapan kowe iso
Mengerti dan memahami
Isi hati iki

Sampai kapan aku
Harus begini
Mbok remuk atiku
Tanpo ngerti salahku

Chorus
Opo.. aku kurang sayang kowe
Nganti kowe iso tego
Nggawe tatu ning atiku
Opo.. aku kurang tresno kowe
Kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu
Sakkabehe iki amung kanggo sliramu

Opo.. aku kurang sayang kowe
Nganti kowe iso tego
Nggawe tatu ning atiku
Opo.. aku kurang tresno kowe
Kabeh wis tak lakoni kanggo sliramu
Sakkabehe iki amung kanggo sliramu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi Mp3 Gratis, download mp3 Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi, download musik Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi, download Video Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi, Opo Kurang Sayang Safira Inema Cindi Cintya Dewi mp4
Download Lagu