Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira Lagu MP3 dan Video Download

Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira

Gambar Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira

Listen: 8.1K

Date: 14 Oct 2020

Duration: 3:40

Likes: 309

Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira Video :

Description:

Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira, Pertama weruh kowe
Esemmu ngelaleke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Pertama weruh kowe
Esemmu ngelaleke sak kabehane
Tansah bungah rasane
Iso njanggong karo kowe
Jebule sandingane konco dewe

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Aku wes berjuang mati-matian
Nanging ora pernah mbok sawang
Aku wes ngarepke kowe tenanan
Malah mbok gawe dolanan

Nganti keringet lan eluhku netes dadi siji
Kowe ra ngerti
Opo kabeh seng wes tak lakoni
Senadyan kowe milih lungo karo ,liyane
Aku ikhlas ngenteni kowe
Aku ikhlas ngenteni kowe

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira Mp3 Gratis, download mp3 Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira, download musik Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira, download Video Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira, Ikhlas Ngenteni Woro Widowati By Iki Davinci Ft Safira mp4
Download Lagu