Northsle Ninggal Janji Lagu MP3 dan Video Download

Northsle Ninggal Janji

Gambar Northsle Ninggal Janji

Listen: 3.9K

Date: 10 Feb 2021

Duration: 5:00

Likes: 215

Northsle Ninggal Janji Video :

Description:

Northsle Ninggal Janji, Saktenane aku ra ngerti salahku
Kowe tego ninggal aku lalekke janjimu

Ra ngelingi sopo sing gemati
Sopo sing slalu ono go kowe
Nanging kowe ro liyane

Segampang kuwi caramu nglalekke tresno iki
Sing mbiyen pernah ngucap janji
Bakale bebarengan tekane mati
Tanpo sebab kowe lungo ninggal janji

Kowe sing tak tresnani tegane gawe loro ati iki
Senajan tresno iki wes tak patenke neng ati
Mung kanggo sliramu nanging kowe malah blenjani
Janji-janji tresno suci iki
Mungkin wes dalane gusti

Segampang kuwi caramu nglalekke tresno iki
Sing mbiyen pernah ngucap janji
Bakale bebarengan tekane mati
Tanpo sebab kowe lungo ninggal janji

Kowe sing tak tresnani tegane gawe loro ati iki
Senajan tresno iki wes tak patenke neng ati
Mung kanggo sliramu nanging kowe malah blenjani
Janji-janji tresno suci iki
Mungkin wes dalane gusti

Kowe sing tak tresnani tegane gawe loro ati iki
Senajan tresno iki wes tak patenke neng ati
Mung kanggo sliramu nanging kowe malah blenjani
Janji-janji tresno suci iki
Mungkin wes dalane gusti

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Northsle Ninggal Janji Mp3 Gratis, download mp3 Northsle Ninggal Janji, download musik Northsle Ninggal Janji, download Video Northsle Ninggal Janji, Northsle Ninggal Janji mp4
Download Lagu