Vivi Voletha Tambatan Hati Lagu MP3 dan Video Download

Vivi Voletha Tambatan Hati

Gambar Vivi Voletha Tambatan Hati

Listen: 147.3K

Date: 09 Apr 2021

Duration: 5:34

Likes: 3K

Vivi Voletha Tambatan Hati Video :

Description:

Vivi Voletha Tambatan Hati, Tak kiro iki mung kembang turu
Biso nyanding karo sliramu
Tekomu ngusap eluh tangisku wingi
Saiki dadi bungahku

Sampean paling iso ngerteni
Kabeh kekarepan ning ati
Janjiku ra bakal
Ngiwo nengen nanging
Susah bareng seneng bareng

Reff:
Gandengen tanganku rangkulen awakku
Ayeme atiku yen neng sandingmu
Tresno sing neng ati wes kapati pati
Mugo iki dudu ngimpi

Maturnuwun gusti sampun diparingi
Jodo sing gemati tulus seko ati
Kini ku akhiri pencarian ini
Engkaulah tambatan hati

Ho..oooo haaaa huwo

Sampean paling iso ngerteni
Kabeh kekarepan ning ati
Janjiku ra bakal
Ngiwo nengen nanging
Susah bareng seneng bareng

Reff:
Gandengen tanganku rangkulen awakku
Ayeme atiku yen neng sandingmu
Tresno sing neng ati wes kapati pati
Mugo iki dudu ngimpi

Maturnuwun gusti sampun diparingi
Jodo sing gemati tulus seko ati
Kini ku akhiri pencarian ini
Engkaulah tambatan hati

Kini ku akhiri pencarian ini
Engkaulah tambatan hati
Tambatan hati..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vivi Voletha Tambatan Hati Mp3 Gratis, download mp3 Vivi Voletha Tambatan Hati, download musik Vivi Voletha Tambatan Hati, download Video Vivi Voletha Tambatan Hati, Vivi Voletha Tambatan Hati mp4
Download Lagu