Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur Lagu MP3 dan Video Download

Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur

Gambar Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur

Listen: 11.8K

Date: 27 Mar 2021

Duration: 4:47

Likes: 223

Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur Video :

Description:

Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur, Opo ra kelingan
Ro kabeh kenangan
Uwes suwe bebarengan
Kepekso pisahan

Susah tak kancani
Seneng mu neng ngendi
Tak tambani kowe pas loro
Ning ati...nggo sopo

Maju wes mesti tatu, mundur aku ajur
Nandur ku katresnan oleh emalah kelaran
Wes cukup ngerti aku kepiye tresnamu
Kowe ra pantes oleh tresno tulusing awakku

Nengdi sumpah setyomu
Sing mbiyen mung kanggo aku
Nanging nyatane raiso di gugu

Opo ra kelingan
Ro kabeh kenangan
Uwes suwe bebarengan
Kepekso pisahan

Susah tak kancani
Seneng mu neng ngendi
Tak tambani kowe pas loro
Ning ati...nggo sopo

Maju wes mesti tatu, mundur aku ajur
Nandur ku katresnan oleh emalah kelaran
Wes cukup ngerti aku kepiye tresnamu
Kowe ra pantes oleh tresno tulusing awakku

Nengdi sumpah setyomu
Sing mbiyen mung kanggo aku
Nanging nyatane raiso di gugu

Maju wes mesti tatu, mundur aku ajur
Nandur ku katresnan oleh emalah kelaran
Wes cukup ngerti aku kepiye tresnamu
Kowe ra pantes oleh tresno tulusing awakku

Nengdi sumpah setyomu
Sing mbiyen mung kanggo aku
Nanging nyatane raiso di gugu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur Mp3 Gratis, download mp3 Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur, download musik Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur, download Video Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur, Intan Rahma Maju Tatu Mundur Ajur mp4
Download Lagu