Deviana Safara Ninja Opo Fu Lagu MP3 dan Video Download

Deviana Safara Ninja Opo Fu

Gambar Deviana Safara Ninja Opo Fu

Listen: 36.8K

Date: 04 Mar 2018

Duration: 4:58

Likes: 239

Deviana Safara Ninja Opo Fu Video :

Description:

Deviana Safara Ninja Opo Fu, Ninja opo fu jalukane mbokmu
Tak tukokne piro regane
Penting intuk restune

Truk gandeng opo truk tebu
Jaluk ane pakmu
Tak kreditne tak bayar sasene
Penting entuk anak e

Sing tenang kabeh iso di petung
Sing tenang kabeh iso di atur
Sing tenang kabeh iso di utang
Sing tenang kowe kudu sing tenang

Ra bakalan aku nyalah ne awakmu
Aku uwes apal kabeh sifat sifatmu
Senajan no mbok mu njaluk ninja po fu
Kui mau kabeh demi masa depanmu

Aku iki tenanan ora omong guyonan
Ku siap berjuang siap golek utangan
Masio bapakmu njaluk truk gandengan
Panggah tak ubetne mulo kudu sing tenang

Sing tenang kabeh iso di petung
Sing tenang kabeh iso di atur
Sing tenang kabeh iso di utang
Sing tenang kowe kudu sing tenang

Ninja opo fu jalukane mbokmu
Tak tukokne piro regane
Penting intuk restune

Truk gandeng opo truk tebu
Jaluk ane pakmu
Tak kreditne tak bayar sasene
Penting entuk anak e

Sing tenang kabeh iso di petung
Sing tenang kabeh iso di atur
Sing tenang kabeh iso di utang
Sing tenang kowe kudu sing tenang

Percoyo o aku iso ngrayu mbokmu
Ninja opo fu kecil lah bagiku
Aku ra semugih pancen ora sugih
Pinginku mung nyanding sliramu tanpo pamrih

Sak atose watu atine bapakmu
Iseh iso bolong keno tetes banyu
Kowe ojo kuwatir lan ojo sumelang
Ora sah di pikir kowe kudu sing tenang

Sing tenang kabeh iso di petung
Sing tenang kabeh iso di atur
Sing tenang kabeh iso di utang
Sing tenang kowe kudu sing tenang

Sing tenang kabeh iso di petung
Sing tenang kabeh iso di atur
Sing tenang kabeh iso di utang
Sing tenang kowe kudu sing tenang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Deviana Safara Ninja Opo Fu Mp3 Gratis, download mp3 Deviana Safara Ninja Opo Fu, download musik Deviana Safara Ninja Opo Fu, download Video Deviana Safara Ninja Opo Fu, Deviana Safara Ninja Opo Fu mp4
Download Lagu