Justin Lie Urip Sesandingan Lagu MP3 dan Video Download

Justin Lie Urip Sesandingan

Gambar Justin Lie Urip Sesandingan

Listen: 6.3K

Date: 31 Jan 2021

Duration: 6:01

Likes: 482

Justin Lie Urip Sesandingan Video :

Description:

Justin Lie Urip Sesandingan, Tembang lagu iki tak gawe nggo kowe
Bukti roso tresno wis mantep aku ro kowe
Siji panyuwunku mugo biso nyawiji
Urip sesandingan susah seneng dadi siji

Ora bakal ngeliyo mung kowe sing tak tresno
Dadi'o konco uripku sumpah janji sesandingan
Karo aku

Reff:
Tresnoku iki ikhlas teko ati
Ora bakal biso terganti
Mung kanggo riko siji tresno
Ora ngeliyo

Sayangku iki tulus teko ati
Tak jogo ora bakal sirno
Urip sesandingan selawase
Bebrayan tekaneng pati

Tembang lagu iki tak gawe nggo kowe
Bukti roso tresno wis mantep aku ro kowe
Siji panyuwunku mugo biso nyawiji
Urip sesandingan susah seneng dadi siji

Ora bakal ngeliyo mung kowe sing tak tresno
Dadi'o konco uripku sumpah janji sesandingan
Karo aku

Reff:
Tresnoku iki ikhlas teko ati
Ora bakal biso terganti
Mung kanggo riko siji tresno
Ora ngeliyo

Sayangku iki tulus teko ati
Tak jogo ora bakal sirno
Urip sesandingan selawase
Bebrayan tekaneng pati

Reff:
Tresnoku iki ikhlas teko ati
Ora bakal biso terganti
Mung kanggo riko siji tresno
Ora ngeliyo

Sayangku iki tulus teko ati
Tak jogo ora bakal sirno
Urip sesandingan selawase
Bebrayan tekaneng pati

Urip sesandingan selawase
Bebrayan tekaneng mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Justin Lie Urip Sesandingan Mp3 Gratis, download mp3 Justin Lie Urip Sesandingan, download musik Justin Lie Urip Sesandingan, download Video Justin Lie Urip Sesandingan, Justin Lie Urip Sesandingan mp4
Download Lagu