Ra Metu Getihe Wawan Sudjono Lagu MP3 dan Video Download

Ra Metu Getihe Wawan Sudjono

Gambar Ra Metu Getihe Wawan Sudjono

Listen: 3.4K

Date: 23 Jan 2021

Duration: 7:44

Likes: 168

Ra Metu Getihe Wawan Sudjono Video :

Description:

Ra Metu Getihe Wawan Sudjono, Wes mbok apusi
Aku mung biso meneng
Wes mbok larani
Aku seh tetep seneng
Wes tak trimo kanti ikhlas
Lahir batinku
Mergo gedene roso tresnaku

Opo salahku
Kok nganti kowe tego
Opo seh kurang
Anggonku menehi roso
Tulus tresnaku malah
Mbok sio-sio
Janji setia
Kok kowe malah ngeliyo

Reff:
Larane loro tapi ra metu getihe
Perih sing ono ning njero dodo
Ra biso di ceritake

Larane loro tapi ra metu getihe
Ra biso di sawang nganggo moto
Mung biso tak rasakno perihe

Ati kudu jembar
Ben ora gampang ambyar
Gusti nyuwun sabar
Mugi dekne enggal sadar

Opo salahku
Kok nganti kowe tego
Opo seh kurang
Anggonku menehi roso
Tulus tresnaku malah
Mbok sio-sio
Janji setia
Kok kowe malah ngeliyo

Reff:
Larane loro tapi ra metu getihe
Perih sing ono ning njero dodo
Ra biso di ceritake

Larane loro tapi ra metu getihe
Ra biso di sawang nganggo moto
Mung biso tak rasakno perihe

Larane loro tapi ra metu getihe
Perih sing ono ning njero dodo
Ra biso di ceritake

Larane loro tapi ra metu getihe
Ra biso di sawang nganggo moto
Mung biso tak rasakno perihe

Ati kudu jembar
Ben ora gampang ambyar
Gusti nyuwun sabar
Mugi dekne enggal sadar..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ra Metu Getihe Wawan Sudjono Mp3 Gratis, download mp3 Ra Metu Getihe Wawan Sudjono, download musik Ra Metu Getihe Wawan Sudjono, download Video Ra Metu Getihe Wawan Sudjono, Ra Metu Getihe Wawan Sudjono mp4
Download Lagu