Ardha Tatu Ora Duwe Bondho Lagu MP3 dan Video Download

Ardha Tatu Ora Duwe Bondho

Gambar Ardha Tatu Ora Duwe Bondho

Listen: 2.1K

Date: 29 Dec 2020

Duration: 4:52

Likes: 167

Ardha Tatu Ora Duwe Bondho Video :

Description:

Ardha Tatu Ora Duwe Bondho, Aku iki wong ra nduwe bondo
Duweku mung rogo karo nyowo
Senajan aku ora nduwe bondo
Nanging aku isih nduwe rego

Ati iki mung keloro lere
Nelongso suwe sing tak rasakke
Nasibku iki tak songgo dewe
Tak trimakke urip sing koyo ngene

Nelongso atiku nelongso
Wiwit cilik uripku rekroso
Kepiye iki aku kudu kepiye
Tak trimakke urip sing koyo ngene

Memang aku iki anake wong ra nduwe
Kudu golek sandang pangan dewe

Ati iki mung keloro lere
Nelongso suwe sing tak rasakke
Nasibku iki tak songgo dewe
Tak trimakke urip sing koyo ngene

Nelongso atiku nelongso
Wiwit cilik uripku rekroso
Kepiye iki aku kudu kepiye
Tak trimakke urip sing koyo ngene

Memang aku iki anake wong ra nduwe
Kudu golek sandang pangan dewe

Memang aku iki anake wong ra nduwe
Kudu golek sandang pangan dewe

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ardha Tatu Ora Duwe Bondho Mp3 Gratis, download mp3 Ardha Tatu Ora Duwe Bondho, download musik Ardha Tatu Ora Duwe Bondho, download Video Ardha Tatu Ora Duwe Bondho, Ardha Tatu Ora Duwe Bondho mp4
Download Lagu