Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu Lagu MP3 dan Video Download

Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu

Gambar Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu

Listen: 15.3K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 4:26

Likes: 657

Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu Video :

Description:

Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu, Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu Mp3 Gratis, download mp3 Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu, download musik Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu, download Video Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu, Dara Ayu L D R Layang Dungo Restu mp4
Download Lagu