Esa Risty Tembang Asmoro Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Tembang Asmoro

Gambar Esa Risty Tembang Asmoro

Listen: 22.6K

Date: 26 Jan 2021

Duration: 5:02

Likes: 461

Esa Risty Tembang Asmoro Video :

Description:

Esa Risty Tembang Asmoro, Tembang sing tak tulis
Amung kanggo kowe
Nembangake bathin
Tansah pingin nyanding

Adem angin wengi
Sing ngeridu ati
Soyo ngilengake
Kangmas sing tak tresnani

Tak suwun kowe
Njogo roso iki
Tetep siji tresno
Nganti tekaning pati

Reff:
Ra ono wong liyo
Mung kowe sing tak sayang
Tansah tak jogo
Siji tresnoku ora bakal ilang

Ra ono wong liyo
Mung kowe gawe tenang
Mugo ning kono
Jogo tresnomu ojo nganti kurang

Adem angin wengi
Sing ngeridu ati
Soyo ngilengake
Kangmas sing tak tresnani

Tak suwun kowe
Njogo roso iki
Tetep siji tresno
Nganti tekaning pati

Reff:
Ra ono wong liyo
Mung kowe sing tak sayang
Tansah tak jogo
Siji tresnoku ora bakal ilang

Ra ono wong liyo
Mung kowe gawe tenang
Mugo ning kono
Jogo tresnomu ojo nganti kurang

Ra ono wong liyo
Mung kowe sing tak sayang
Tansah tak jogo
Siji tresnoku ora bakal ilang

Ra ono wong liyo
Mung kowe gawe tenang
Mugo ning kono
Jogo tresnomu ojo nganti kurang..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Tembang Asmoro Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Tembang Asmoro, download musik Esa Risty Tembang Asmoro, download Video Esa Risty Tembang Asmoro, Esa Risty Tembang Asmoro mp4
Download Lagu