Safira Inema Ojo Dipikir Jeru Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Ojo Dipikir Jeru

Gambar Safira Inema Ojo Dipikir Jeru

Listen: 13.1K

Date: 31 Oct 2020

Duration: 4:16

Likes: 594

Safira Inema Ojo Dipikir Jeru Video :

Description:

Safira Inema Ojo Dipikir Jeru, Rasah patah hati
Mergo di hianati
Lalekne sing wes pergi
Liyo dino bakal oleh ganti

Ojo di pikir jeru
Mergo cidro cintamu
Jodoh mengko ketemu
Slow wae losne uripmu

Yen pancen wis dalane
Lilakne pepisahan karo de'e
Lalekne perihnya cinta
Tinggalne kabeh luka

Reff:
Sing biyen yo wis biyen
Ojo di pikir jeru
Rasah di eling eling
Sing nglarani atimu

Mending golek liyane
Losne pikirmu
Abot diselehne
Tinggal ngopi karo kancane

Reff:
Sing biyen yo wis biyen
Ojo di pikir jeru
Rasah di eling eling
Sing nglarani atimu

Mending golek liyane
Losne pikirmu
Abot diselehne
Tinggal ngopi karo kancane

Rasah patah hati
Mergo di hianati
Lalekne sing wes pergi
Liyo dino bakal oleh ganti

Ojo di pikir jeru
Mergo cidro cintamu
Jodoh mengko ketemu
Slow wae losne uripmu

Yen pancen wis dalane
Lilakne pepisahan karo de'e
Lalekne perihnya cinta
Tinggalne kabeh luka

Reff:
Sing biyen yo wis biyen
Ojo di pikir jeru
Rasah di eling eling
Sing nglarani atimu

Mending golek liyane
Losne pikirmu
Abot diselehne
Tinggal ngopi karo kancane

Sing biyen yo wis biyen
Ojo di pikir jeru
Rasah di eling eling
Sing nglarani atimu

Mending golek liyane
Losne pikirmu
Abot diselehne
Tinggal ngopi karo kancane

Sing biyen yo wis biyen
Ojo di pikir jeru
Rasah di eling eling
Sing nglarani atimu

Mending golek liyane
Losne pikirmu
Abot diselehne
Tinggal ngopi karo kancane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Ojo Dipikir Jeru Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Ojo Dipikir Jeru, download musik Safira Inema Ojo Dipikir Jeru, download Video Safira Inema Ojo Dipikir Jeru, Safira Inema Ojo Dipikir Jeru mp4
Download Lagu