Yudanosel Legowo Lagu MP3 dan Video Download

Yudanosel Legowo

Gambar Yudanosel Legowo

Listen: 3.9K

Date: 13 Nov 2020

Duration: 5:18

Likes: 578

Yudanosel Legowo Video :

Description:

Yudanosel Legowo, Nelongso roso ati iki
Kelingan lungamu wingi
Tanpo sebab tanpo ngomong opo-opo
Kowe tego lungo ninggal crito loro

Saiki wes bedo dalane
Kowe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan njero ati loro rasane

Reff:
Aku wis ikhlas nompo kahanane
Lalekno wae tresnaku dinggo kowe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo kowe bahagio

Saiki wes bedo dalane
Kowe uwis ro liyane
Ikhlas ati ikhlas batin wis tak culke
Senajan njero ati loro rasane

Reff:
Aku wis ikhlas nompo kahanane
Lalekno wae tresnaku dinggo kowe
Cukup aku sing loro
Dongaku siji mugo kowe bahagio

Ikhlas legowo ati iki
Sing wis tok blenjani
Ora ngarep kowe teko
Opo kowe bali
Nanging kowe kudu ngerti
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni

Ikhlas legowo ati iki
Sing wis tok blenjani
Ora ngarep kowe teko
Opo kowe bali
Nanging kowe kudu ngerti
Tulus tresno iki
Mung aku sing nduweni
Tuluse tresno iki
Mung aku sing nduweni..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yudanosel Legowo Mp3 Gratis, download mp3 Yudanosel Legowo, download musik Yudanosel Legowo, download Video Yudanosel Legowo, Yudanosel Legowo mp4
Download Lagu