Justin Liee Tresno Kehalang Bondo Lagu MP3 dan Video Download

Justin Liee Tresno Kehalang Bondo

Gambar Justin Liee Tresno Kehalang Bondo

Listen: 17K

Date: 10 Apr 2021

Duration: 4:40

Likes: 362

Justin Liee Tresno Kehalang Bondo Video :

Description:

Justin Liee Tresno Kehalang Bondo, Jujur aku nduwe
Nduwe roso ning dodoku
Tulus lan suci
Mung kanggo slirahmu

Nanging mung tresno
Ndampingi awakmu
Sempurno lan mulyo
Karepane wong tuomu

Aku wong ra nduwe
Bedo banget karo kowe
Uripmu mulyo kabeh kabeh ono

Reff:
Wis cukup tak simpen roso tresnoku
Ning njero ati
Sampai aku mati
Kowe takkan terganti

Mergo bondo
Kowe karo aku ra biso menyatu
Mergo wong tuamu ra pernah setuju

Nanging mung tresno
Ndampingi awakmu
Sempurno lan mulyo
Karepane wong tuomu

Aku wong ra nduwe
Bedo banget karo kowe
Uripmu mulyo kabeh kabeh ono

Reff:
Wis cukup tak simpen roso tresnoku
Ning njero ati
Sampai aku mati
Kowe takkan terganti

Mergo bondo
Kowe karo aku ra biso menyatu
Mergo wong tuamu ra pernah setuju

Wis cukup tak simpen roso tresnoku
Ning njero ati
Sampai aku mati
Kowe takkan terganti

Mergo bondo
Kowe karo aku ra biso menyatu
Mergo wong tuamu ra pernah setuju
Mergo wong tuamu ra pernah setuju..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Justin Liee Tresno Kehalang Bondo Mp3 Gratis, download mp3 Justin Liee Tresno Kehalang Bondo, download musik Justin Liee Tresno Kehalang Bondo, download Video Justin Liee Tresno Kehalang Bondo, Justin Liee Tresno Kehalang Bondo mp4
Download Lagu