Anggun Pramudita Kowe Ngilang Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita Kowe Ngilang

Gambar Anggun Pramudita Kowe Ngilang

Listen: 5.3K

Date: 05 Feb 2021

Duration: 3:39

Likes: 91

Anggun Pramudita Kowe Ngilang Video :

Description:

Anggun Pramudita Kowe Ngilang, Roh siji angenanku
Biso urip bareng selawase
Susah seneng karo kowe

Ojo kowe nganti dolanan
Terus kowe ngilang
Mergo saiki sayangku temenan

Mugo terus langgengo
Janji kowe bakal tak jogo
Sabendinane dongaku
Kowe bakal dadi jodoku

Reff:
Yo mung sliramu gawe atiku tenang
Esem guyumu sing gawe
Saben bengiku kelingan

Janjiku bakal bahagiakne dirimu
Kowe sing tak kanti
Tulung imbangi perasaan iki

Ojo kowe nganti dolanan
Terus kowe ngilang
Mergo saiki sayangku temenan

Mugo terus langgengo
Janji kowe bakal tak jogo
Sabendinone dongaku
Kowe bakal dadi jodoku

Reff:
Yo mung sliramu gawe atiku tenang
Esem guyumu sing gawe
Saben bengiku kelingan

Janjiku bakal bahagiakne dirimu
Kowe sing tak kanti
Tulung imbangi perasaan iki

Yo mung sliramu gawe atiku tenang
Esem guyumu sing gawe
Saben bengiku kelingan

Janjiku bakal bahagiakne dirimu
Kowe sing tak kanti
Tulung imbangi perasaan iki..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita Kowe Ngilang Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita Kowe Ngilang, download musik Anggun Pramudita Kowe Ngilang, download Video Anggun Pramudita Kowe Ngilang, Anggun Pramudita Kowe Ngilang mp4
Download Lagu