Sepuluh Kutho Bams Dkw9 Lagu MP3 dan Video Download

Sepuluh Kutho Bams Dkw9

Gambar Sepuluh Kutho Bams Dkw9

Listen: 2.8K

Date: 27 Dec 2020

Duration: 5:34

Likes: 196

Sepuluh Kutho Bams Dkw9 Video :

Description:

Sepuluh Kutho Bams Dkw9, Dalan dalan iki minongko seksi
Naliko bareng wong sing tak tresnani
Bebasan panas lan udan
Dek biyen tansah bebarengan

Nanging saiki opo wes lali
Tak goleki ono ngendi
Pirang dino pirang wengi
Kabeh kutho tak ubengi
Nanging nyatane durung biso tak temoni

Soko kutho solo ngalor nganti kalioso
Semarang solotigo boyolali tekan kartosuro
Yogja klaten wonogiri tekan sukoharjo
Kabeh tak ubengi nyatane kowe ora ono

Kelingan dek biyen naliko ketemu neng jaten
Sliramu ngajak lungo nganti tekan sragen
Ning ati tambah susah naliko ketemu ning sangkrah
Neng prapatan kae kowe malah ngajak pisah

Nanging saiki opo wes lali
Tak goleki ono ngendi
Pirang dino pirang wengi
Kabeh kutho tak ubengi
Nanging nyatane durung biso tak temoni

Soko kutho solo ngalor nganti kalioso
Semarang solotigo boyolali tekan kartosuro
Yogja klaten wonogiri tekan sukoharjo
Kabeh tak ubengi nyatane kowe ora ono

Kelingan dek biyen naliko ketemu neng jaten
Sliramu ngajak lungo nganti tekan sragen
Ning ati tambah susah naliko ketemu ning sangkrah
Neng prapatan kae kowe malah ngajak pisah

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sepuluh Kutho Bams Dkw9 Mp3 Gratis, download mp3 Sepuluh Kutho Bams Dkw9, download musik Sepuluh Kutho Bams Dkw9, download Video Sepuluh Kutho Bams Dkw9, Sepuluh Kutho Bams Dkw9 mp4
Download Lagu