Safira Inema Perih Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Perih

Gambar Safira Inema Perih

Listen: 66.8K

Date: 15 Mar 2021

Duration: 4:12

Likes: 1.8K

Safira Inema Perih Video :

Description:

Safira Inema Perih, Isun salah paran isun duso paran
Sampek ati riko ngocak-ngocak roso
Welas sun nong riko wes sing ono liyo
Tapi riko tego gawe isun ngersulo

Riko hang bengen tau
Nancepaken eri noring njero ati
Riko hang bengen tau
Gawe ati perih gawe loro ati

Opo mulo riko sengojo
Gawe isun keloro-loro

Reff:
Isun salah paran isun duso paran
Sampek ati riko ngocak-ngocak roso
Welas sun nong riko wes sing ono liyo
Tapi riko tego gawe isun ngersulo

Reff:
Isun salah paran isun duso paran
Sampek ati riko ngocak-ngocak roso
Welas sun nong riko wes sing ono liyo
Tapi riko tego gawe isun ngersulo

Isun salah paran isun duso paran
Sampek ati riko ngocak-ngocak roso
Welas sun nong riko wes sing ono liyo
Tapi riko tego gawe isun ngersulo
Gawe isun ngersulo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Perih Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Perih, download musik Safira Inema Perih, download Video Safira Inema Perih, Safira Inema Perih mp4
Download Lagu