Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia Lagu MP3 dan Video Download

Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia

Gambar Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia

Listen: 2.7K

Date: 07 Oct 2020

Duration: 4:19

Likes: 272

Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia Video :

Description:

Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia, Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sak iki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

"gusti.....opo salahku..."

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia Mp3 Gratis, download mp3 Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia, download musik Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia, download Video Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia, Balungan Kere Ndarboy Genk By Sasa Tasia mp4
Download Lagu