James Ap Bersyukuro Duwe Isun Lagu MP3 dan Video Download

James Ap Bersyukuro Duwe Isun

Gambar James Ap Bersyukuro Duwe Isun

Listen: 10.6K

Date: 28 Mar 2021

Duration: 4:59

Likes: 373

James Ap Bersyukuro Duwe Isun Video :

Description:

James Ap Bersyukuro Duwe Isun, Sing ono hang sempurno
Ring dunyo iki
Mawar baen katon endah
Erine natoni

Sing ono hang sempurno
Ring ndunyo iki
Uler baen katon anteng
Wulune mblaeni

Reff:
Bersyukuro riko wis duwe isun
Hang welas riko lan tulus iki
Bersyukuro riko wis duwe isun
Ojo sampek riko ngelarani ati

Sing ono hang sempurno
Ring ndunyo iki
Uler baen katon anteng
Wulune mblaeni

Reff:
Bersyukuro riko wis duwe isun
Hang welas riko lan tulus iki
Bersyukuro riko wis duwe isun
Ojo sampek riko ngelarani ati

Sifate menungso sing ono puase
Dung ditutno yo mesti kurange

Reff:
Bersyukuro riko wis duwe isun
Hang welas riko lan tulus iki
Bersyukuro riko wis duwe isun
Ojo sampek riko ngelarani ati

Bersyukuro riko wis duwe isun
Hang welas riko lan tulus iki
Bersyukuro riko wis duwe isun
Ojo sampek riko ngelarani ati

Sifate menungso sing ono puase
Dung ditutno yo mesti kurange
Sifate menungso sing ono puase
Dung ditutno yo mesti kurange..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu James Ap Bersyukuro Duwe Isun Mp3 Gratis, download mp3 James Ap Bersyukuro Duwe Isun, download musik James Ap Bersyukuro Duwe Isun, download Video James Ap Bersyukuro Duwe Isun, James Ap Bersyukuro Duwe Isun mp4
Download Lagu