Dara Fu Tali Asmoro Lagu MP3 dan Video Download

Dara Fu Tali Asmoro

Gambar Dara Fu Tali Asmoro

Listen: 40.9K

Date: 13 Nov 2020

Duration: 5:18

Likes: 45

Dara Fu Tali Asmoro Video :

Description:

Dara Fu Tali Asmoro, Bintang bintang karo rembulan
Sing dadi seksi perpisahan
Eluh sing tumetes
Mbok usapi karo mbrebes
Ugo awak'e dewe dadi siji

Saben mbengi tak dongani
Kangmas mulih gek ndang enggal bali

Reff:
Jeru segoro ra bakal biso
Nglunturke tresno aku lan kowe
Kuat kuatno tali asmoro
Tak jaluk biso selawase tresno

Jeru segoro ra bakal biso
Nglunturke tresno aku lan kowe
Kuat kuatno tali asmoro
Tak jaluk biso selawase tresno

Bintang bintang karo rembulan
Sing dadi seksi perpisahan
Eluh sing tumetes
Mbok usapi karo mbrebes
Ugo awak'e dewe dadi siji

Saben mbengi tak dongani
Kangmas mulih gek ndang enggal bali

Reff:
Jeru segoro ra bakal biso
Nglunturke tresno aku lan kowe
Kuat kuatno tali asmoro
Tak jaluk biso selawase tresno

Jeru segoro ra bakal biso
Nglunturke tresno aku lan kowe
Kuat kuatno tali asmoro
Tak jaluk biso selawase tresno..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dara Fu Tali Asmoro Mp3 Gratis, download mp3 Dara Fu Tali Asmoro, download musik Dara Fu Tali Asmoro, download Video Dara Fu Tali Asmoro, Dara Fu Tali Asmoro mp4
Download Lagu