Esa Risty Ft Ilux Satru Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Ft Ilux Satru

Gambar Esa Risty Ft Ilux Satru

Listen: 148.3K

Date: 25 Mar 2021

Duration: 4:55

Likes: 3.4K

Esa Risty Ft Ilux Satru Video :

Description:

Esa Risty Ft Ilux Satru, Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem-ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo mpun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru sak teruse

Reff:
Tulung percoyo aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liyane
Sumpah ra koyo sing
Mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku ning uripmu
Mung masalah

Rangkulen aku
Iki gur mung salah pahamku

Ha..aa uuuu

Satru hubungan mung salah paham..mu
Sampean kudu ngerteni aku cemburu

Gusti kulo mpun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Ho woo ooo
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru sak teruse

Reff:
Tulung percoyo aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liyane
Sumpah ra koyo sing
Mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku ning uripmu
Mung masalah

Rangkulen aku
Iki gur mung salah pahamku

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Ft Ilux Satru Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Ft Ilux Satru, download musik Esa Risty Ft Ilux Satru, download Video Esa Risty Ft Ilux Satru, Esa Risty Ft Ilux Satru mp4
Download Lagu