Syahiba Saufa Lemah Teles Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Lemah Teles

Gambar Syahiba Saufa Lemah Teles

Listen: 44K

Date: 31 Mar 2021

Duration: 4:51

Likes: 790

Syahiba Saufa Lemah Teles Video :

Description:

Syahiba Saufa Lemah Teles, Jujur ati iki loro
Durung iso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Nanging dadi awu ireng
Diobong karo kahanan

Mbiyen janji bareng bareng
Ngerasakke susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen angen
Tak kuatke ati yen kudu kelangan

Reff:
Kowe mbelok ngiwo nengen
Tanpo nguwaske mburi
Tak tabrak kowe loro
Iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno
Ngomongo ojo terus lungo
Awas nemoni apes
Lemah teles gusti sing bakal bales

Jujur ati iki loro
Durung iso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Nanging dadi awu ireng
Diobong karo kahanan

Mbiyen janji bareng bareng
Ngerasakke susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen angen
Tak kuatke ati yen kudu kelangan

Reff:
Kowe mbelok ngiwo nengen
Tanpo nguwaske mburi
Tak tabrak kowe loro
Iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno
Ngomongo ojo terus lungo
Awas nemoni apes
Lemah teles gusti sing bakal bales

Kowe mbelok ngiwo nengen
Tanpo nguwaske mburi
Tak tabrak kowe loro
Iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno
Ngomongo ojo terus lungo
Awas nemoni apes
Lemah teles gusti sing bakal bales..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Lemah Teles Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Lemah Teles, download musik Syahiba Saufa Lemah Teles, download Video Syahiba Saufa Lemah Teles, Syahiba Saufa Lemah Teles mp4
Download Lagu