Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan Lagu MP3 dan Video Download

Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan

Gambar Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan

Listen: 7.5K

Date: 13 Jan 2021

Duration: 5:30

Likes: 818

Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan Video :

Description:

Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan, Pancen aku ngerti kowe seneng aku
Pancen aku ngerti tresnamu ning awakku
Tapi sing ra biso ndelikne loro atiku
Hubunganmu karo deweke kekasihmu

Tresnamu nggo aku ikhlas lan tulus
Wektu bendinane mung nyawang kowe
Sebatas khayalan nduweni sing sak utuhe
Wayah wengi endahing ngimpi
Bareng sliramu

Reff:
Njoboku rapopo njeroku nelongso
Wes suwe sabar kowe ora rumongso
Opo nggo dolanan tresno ra tenanan
Jare janji kowe bakal pisahan

Tresnamu nggo aku ikhlas lan tulus
Wektu bendinane mung nyawang kowe
Sebatas khayalan nduweni sing sak utuhe
Wayah wengi endahing ngimpi
Bareng sliramu hoo

Reff:
Njoboku rapopo njeroku nelongso
Wes suwe sabar kowe ora rumongso
Opo nggo dolanan tresno ra tenanan
Jare janji kowe bakal pisahan

Njoboku rapopo njeroku nelongso
Wes suwe sabar kowe ora rumongso
Opo nggo dolanan tresno ra tenanan
Jare janji kowe bakal pisahan
Jare janji kowe bakal pisahan
Jare janji kowe bakal pisahan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan Mp3 Gratis, download mp3 Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan, download musik Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan, download Video Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan, Gacobrush Feat Hasan Aftershine Sebatas Khayalan mp4
Download Lagu